DANS!!!

Verkligen kommit igång med dansen nu igen, känns så grymt skoj igen :)
Alla har sina upp och ner gångar och våren var väl inte mina bästa period när det gällde det mesta :D

Men nu känns det som att det släpper mer och mer efter varje träning, känns som man äntligen kan slappna av på dansgolvet... Mer avslappnad så blir det bättre dans och roligare dans :)

Sen hjälper det ju att man har underbara människor runt sig som gör att allting blir så mycket roligare.
Alla kompisar på onsdags dansen, grymt bra allihopa :)

Började eftermiddagen med 1.5 timme Boogie Woogie blandat med både snabbt och långsamt tempo. Känns bra att äntligen träna slow med för man vet ju aldrig :D

Sen blev det en timme bugg på parken!!! Lite flumm träning men ändå skoj att få vara det med när det stämde in på humöret för dagen :)

Det fina med kvällen att det blev 1.5 timme tjöt med kompisarna efteråt, gick bara att inte komma sig därifrån :D
Grymt Bra!!!

NU är det iväg och njuta av ytterligare en underbar dag :D

Hjälp Varandra!!!

Nu är pengarna äntligen insatta från helgen, de ihopsparade pengarna dvs :D

1500 kr rikare blir barncancerfonden och 1500 kr fattigare blir jag... Men ändå känns det hur bra som helst!!!

Inte så farligt att bli av med lite pengar lite då och då när man vet att det kan rädda någon annans liv så fler kan få chansen att leva livet :D

Hjälp varandra!!!

Del 3 Cykelklassikern!!! Lidingö tur och retur...

Nu kommer den långa berättelsen om hur det gick i helgen :) Föreberedd dig på mycket cykel  och löpning :D

Starten gick hemifrån på torsdag vid tio på morgonen efter lite stress med packning och göra en skylt som skulle hängas på kärran... Men till slut så blev vi färdiga och jag kunde ge mig iväg..
Hade den där underbara känslan när cyklingen bara flöt på men bestämmde mig för att inte stressa iväg så köra i ett lugnt och jämnt tempo. Snitt hastigheten blev till slut runt 25km/h med kärran!!

Körde vägen via Ucklum och Hjärtum upp till Trollhättan där det blev dagens första mat stopp. Tunnbrödrulle med creme fraische och ost och skinka, så grymt gott va det i alla fall :D   Hade bestämt innan att jag skulle försöka köra 7 mil och sedan äta och fortsätta så resten av dagen. Men det var riktigt svårt att klä sig rätt, trodde det skulle vara kyligare ute än vad det var så kläderna åkte av och på under dagen.

Turen fortsatte via Grästorp på småvägar upp till Skara där det var dags för sen lunch. Klockan var väl 4 tror jag. SÅ nu var det dags för gasen och bara koka vatten :) Det blev en frystorkad pasta portion som innehöll typ 800 Kcal så var ganska mätt och glad efteråt :) Vi det här laget så började de ovana skinkorna känna av cykelsadeln tyvärr. Alltid värst efter ett längre stopp men de går ganska fort att vänja sig igen :) Hade nu cyklat 14 mil och färden fortsatte mot Skövde och uppför Billingen, hade nu även börjat tappa tempot, fatta inte varför de gick så sakta. Men vissa stunder är såna när man cyklar, bara att gilla läget...

Cyklingen mellan Skövde och Karlsborg var som vanligt sjukt seg och tråkig, tar ju aldrig slut. Efter Tibro så känns de som avståndet blir längre destor mer man cyklar.. Kan ju vara för att när man cyklat förbi Tibro så står det att det är ett visst antal km kvar till Karlsborg och efter typ 2 km så är det fortfarande lika långt kvar enligt skyltarna :)

Blev ett Pizza stopp i Karlsborg med tillhörande öl och kaffe :) Lite nostalgi känsla från Lumpen tiden med pizza på san remo tror ja den hette :D Men tack i alla fall till härlig personal som hjälpte mig på vägen :)
Vid nio på kvällen fortsatte färden med panlampa vidare mot Askersund där tältet slogs upp på en gräsmatta alldeles intill vägen och en seven eleven :D mätaren slutade för dagen på 27 mil.

Trodde aldrig jag skulle vakna upp i ett tält i Askersund på min födelsedag.. Efter lite sovmorgon så blev de en lätt frukost innan tältet slogs ihop och färden började.. Riktigt fuktigt ute på morgonen så igen samma problem med kläderna :) Körde via Hallsberg och Kumla på väg mot Katrineholm. Men efter mycket vind, trafik och dålig väg så var humöret långt nere så det blev en fika paus med kaffe, bulle och kexchoklad :) sen efter det så gick de fort som bara den :) Milen till Katrineholm flöt på riktigt fort och där så träffa jag på ett par som kände igen mig från Vätterrundan. Vad är oddsen för det, men riktigt kul att träffa positvia människor :)

Till slut kom jag till Flen och vägen mot Gnesta måste ja vara den sämsta att cykal på, i alla fall kändes det så. Ingen energi kvar så vinglade mer eller mindre fram på vägen :(
Men hade bestämt att möta upp med familjen i husbilen så vi skulle äta middag ihop utanför Gnesta och den middagen satt fint.. Efter middagen haed jag bara 7 mil kvar till Lidingö men nu var problemet att ta sig igenom centrala Södertälje och STockholm :) Väl i Södertälje så blev det några hundra meter motorväg men kom rätt tillslut :) Som tur var hade jag fått med mig en cykelkarta över stockholm hemifrån så fick guidat mig igenom med lite mindre missöden men fick ju se desto mer av huvudstaden :)
Alla festglada människor som var på väg ut til krogen vid 22 undrade nog vilken idiot som cyklar med cykelkärra genom centrala Stockholm men måste ju göra de för att ta sig till Lidingö :)

Var framme vid 23 på kvällen och fick äntligen firat födelsedagen efter ytterligare 26 mil på cykelsadeln :) Sen blev det ner i sovsäcken i tältet för att ladda inför kommande löpning... Men man är ju lite lätt speedad efter så mycket cykel så inte helt lätt att somna.

Dagen efter så blev det en god frukost och träffade på Ulrik, Linn, Sofie, och Lisa vid nrlappsutdelningen. Så gick och hejade på Ulrik när han skulle springa halvan :) Gött jobbat men nästa år blir de hela igen :) Såg pigg och glad ut under löpningen :)
Sen kom Peter för att hälsa på :) skoj skoj.. Kul med lite kända ansikten med, blev ju tyvärr inte så mycket tid eftersom jag skulle iväg till starten. Där mötte vi Sofia och Johannes.. SOfia som klarade sig igenom Lidingö i år igen :) Bra jobbat...

Starten gick och de tre första km undrade ja va jag höll på med, kändes som de skulle bli en tung dag men sen började ja njuta av loppet och hitta mitt tempo och hela loppet var verkligen skoj rätt igenom :) trodde aldrig jag skulle njuta så mycket av tre mil löpning :) Fick inte kramp en enda gång och klarade all uppförsbackar utan att gå :) Kom i mål på 2.34 som var min bästa tid någonsin :) Kul med supportergänget i målet som gjorde att man fick en extra kick :) DOm hade även fixat en intervju på scen så det var skit skoj... Kolla under videoklipp på min grupp om du har Facebook...

Efter det blev det middag och 20 min sömn sen var det dags för hemfärd som inte gick som väntat... Efter 3 mil alladeles innan Huddinge började växlarna krångla och kunde cykla på tre växlar nästan till Tumba där ja mötte upp med familjen som skulle hjälpa mig laga cykeln men då gick hela växelvajern av så mitt äventyr var slut för denna gången.. Kände hur all luft gick ur mig och tårarna kom, riktitg tungt när jag insåg att det inte skulle gå att cykal mer... Fundera på det på vägen hem, bergsklättare som måste avbryta typ 400 m från toppen måste ju känna så fast tusen gånger värre så man ska inte klaga ändå :) Lidingö ligger ju bara 53 mil bort så ditt tar man ju sig på några dagar ;)

Lite bilder kommer så småningom :D

Rise and Fall !!!!!

Rubriken kännetecknar denna helgen på ett utmordentligt sätt... Tänkte inte dra hela helgens berättelse nu utan blir bara en sammanfattning vad som hände i helgen. Längre genoomgång kommer inom kort :)

Men cyklingen upp gick hur bra som helst, tog mig upp på två dagar till Lidingö och sprang runt på en ny rekordtid för mig :D 2.34 är jag skit nöjd med :) Sen var det bara att ta sig hem igen men efter 3 mil så gick växelvajern av på cykeln och färden hem avbröts och jag blev helt knäckt... Aldrig känt mig så nedslagen och besviken,  kändes som allt arbete och svett var förgäves!!

Men den inställningen går ju inte att ha har jag kommit på nu efter några timmar... Det är ju framför allt pengarna till Barncancerfonden som är det viktiga och Lidingöloppet försvinner ju inte så revansch går ju att ta nästa år :) Tänker inte låta 50 mil stoppa mig från att uppfylla drömmen... Finns ju en chans till våren med, rättare sagt den 7 maj... Hoppas att ja lyckas då...

De skönaste är ju att det är inte kroppen som sätter gränserna utan materialet.. Vet att fysiken skulle klara de sista 50 milen så därför känns det inte som ett misslyckande... Jag ska cykla till alla deeltävlingar i en svensk klassiker, inget snack om den saken...

En avsliten växelvajer ska inte hindra mig från att lyckas....

Vems är benen??

Har äntligen börjat packa inför helgens äventyr :D Del 3 i Cykelklassikern och Aktiv mot Barncancer projektets tredje del... Tror att jag lyckats att minska vikten med mindre tält och inte lika mycket packning!!! Har inte riktigt packat färdigt allt än men på god väg. Just nu i skrivande stund så hjälper min materialare(mamma) mig med att förstärka tältet som var i dåligt skick på sina ställen.

Måste även köpa lite mer makrill i tomatsås, bröd, pump, nya bromsbelägg och nya clips till skorna :D Men det blir på Sportson imorgon efter praktiken.

Kvällen ägnades åt att prov cykla kärran och cykeln och den funkade hur fint som helst. Det kändes som det inte var mina ben som cyklade. Dom bara trampade på utan min påverkan. Så kändes det i alla fall :D Nu är det enda frågetecknet hur mycket kläder som jag kommer behöva. Det var lite kyligt ute ikväll och varmare lär det ju inte bli precis :)

Kommer snart med lägesuppdatering hur det går innan färden börjar.

Denna helgen var NICE ;)

Började med en ledig dag i fredags från praktiken som jag skulle ägna mig åt skolarbetet men blev inte så mycket av den varan som jag hade velat :( Det kom inte riktigt till mig som det brukar göra så det var ingen ide att kämpa fram det :)

Det blev istället lite planering inför nästa helgs utmaning :D Lidingöloppet t/r. Börjar att bli riktigt sugen/nervös/förväntansfull. Kommer bli jobbigt men samtidigt underbart nu när de förutspår bra väder :D Men har till slut beslutat mig för att använda kärran igen istället för ryggsäck. Ryggsäck i 100 mil är ingen höjdare ( och så syns ju sponsor tröjan med). Men har bestämt hur mycket kläder som behövs i alla fall och ska nog dra ner på det lite om man jämför med Vansbro.

Har även bestämt färdvägen :D Blir samma väg som till Motala och vid Askersund tar jag av mot Kumla sen till Katrineholm vidare mot Södertälje och slutligen THE BIG CAPITAL  :D  Stockholms city blir den stora utmaningen.

Gårdagen bjöd på en tur till Ulricehamn med bilen ;) och säsongens första danstävling. Även premiär i Dubbelbugg vilket slutade i succe bortsett ifrån hjulningen jag försökte mig på ;) VI vann till slut i alla fall och en ny pokal :D tjo ho :) slutade 10 i BW och 13 i Buggen. Men BW är nog det ja är mest nöjd med :D Kändes mycket bra och avslappnad och inte långt ifrån en final.

Slutet av gårdagen blev i Stenungsund med Ulrik, Linn och Johannes. Mycket trevligt var det och ett stort Grattis till Johannes som vann den interna tävlingen igår ;)

Nu är det dax att ladda inför en ny och rolig vecka med en härlig avslutning :D

Det ska va NICE

Tröja :D


Inget fel med reklam :D

JACKA :D


Härligt med sponsor :D

Så grymt nöjd !!!

Måste ju bara säga att jag är så grymt nöjd just för tillfället :D
Vissa dagar känns verkligen skit som att inget funkar och det bara skiter sig. Men i mellanåt så kommer de dagar då det flyter på som bara den :) I alkemisten står det att vi ska leva i nuet och inte ora oss för varken det som har hänt eller framtiden. Det ligger något i det men visst är det svårt, men det gäller att försöka. Njut av varje stund i livet.

Var inne igår och hämtade minaa kläder från TEAM SPORTIA i Stenungsund och blev riktigt bra:) Tryckte upp en jacka och en t shirt så nu är jag riktigt laddad inför Lidingöloppet. Ska bara lista ut enklaste sättet att cykla till Stockholm... Men kommer bli riktigt spännande och jobbigt på samma gång.

Har ju  även blivit några timmar träning de senaste dagarna mellan passen på sjukhuset :D Söndagen blev det massor av dans hela kvällen med både Bugg, Boogie Woogie och Dubbelbugg :) SNart första tävlingen för säsongen!!
Måndagen bjöd även på ett varierat löppass med tre klasskompisar. Vet inte vad man ska säga om det men det bjöd ju på mycket promenad och prat men även bra överraskkningar :D Att Sugahmama var en sån pådrivare, haha. Så ska det se ut...

Igår blev det även några mil på rullskidorna men gud va segt dom rullar vissa dagar men allt för att få visa upp sina sponsor kläder :D Så ser ni någon men Aktiv mot BARNCANCER på ryggen så tuta :D

Lev i nuet :D

Tillbaks igen..

Nu har det gått några dagar utan bloggen men nu är jag tillbaks igen. Har inte haft möjlighet att skriva nu när jag är på min praktik inne i U-A. Men skall försöka göra mitt bästa. Har ju blivit mycket bilsovniing det senaste men det gäller ju att inte klaga, jag har ju kombi ;) OCh min praktik plats skulle jag absolu tinte vilja byta heller :D

Har blivit en del träning det senaste ändå men då i mer rytmisk form. MÅn, tis och Ons blev det några timmar dans varje dag så det är härligt att det har dragit igång igen efter långt sommar uppehåll. En vecka kvar nu till DEBUT med vårt dubbelsbuggs program, lite nervöst: ) eller rättare sagt mycket :)

Igår blev det även ett lång pass i löparskorna men fick skav mellan tårna hur det nu är möjligt?? Blev väl till slut 2 mil i lagom tempo men skönt att få känna på benen nu innan Lidingöloppet. Vaknade imorse av att jag var enbart lite stel så det kändes bra :)

SÅ nu till den största nyheten. Jag har fått min första sponsor :D Tack Team Sportia Stenungsund för ert stöd och hjälp. Bestämde igår hur trycket skall se ut på mina nya träningskläder :D AKTIV mot BARNCANCER on the way :D
Ett steg närmare mitt mål :D

Uppfyll er dröm :D

Glädje!!!

Har nu kommit på att mitt liv går i perfekt riktning rakt fram dit jag vill :) vilken härlig känsla när allt bara flyter på!!!

Gjorde min andra dag på praktiken och hade grymt skoj:) kul när det finns att göra och man får prova på saker :) Var det inte lite injektioner så var det dropp sättning :) COOLT!!! Men hur kommer det sig att dom som har det bra och är friska ändå klagar ??

DEt finns dom med sjukdomar som dom vet inte går att bota men ändå finns det ett glatt humör som gör mig glad när det borde vara tvärt om!!! Har träffat alltför många som går och slösar bort dagen med att ha en negativ inställning och sur min :(

OM alla ändå kunde försöka vara så glada som möjligt och muntra upp varandra, tänk va mycket positivare det hade varit :) visst måste man får vara nere och lite arg med men inte HELA TIDEN!!!

HAr även hittat den perfekta övernattningsplatsen i Uddevalla ;) Bagaget i en svart volvo 855 ;) SKa man spara pengar till cykelsemester så måste man försöka :)

Blev även ett löp pass igår, barfota så klart upp till skalbanks museet i Uddevalla och tillbaks till sjukhuset :)
Degen bjöd på en fin cykeltur på haven utanför Alaska (motionscykel med Dealiest catch på TV och Nightwish på stereon :)

Så ut och sprid lite glädje nu :D


Äntligen Blogg igen!!!

Nu har det varit några dagar sen jag skrev något men har varit en ganska hektisk vecka med upp start i skolan och med första dagen på praktiken på Uddevalla sjukhus idag :) Känns som jag kommer att trivas riktigt bra där och förhoppningsvis lära mig mycket!!

Som sagt dagen har varit riktigt kanon, och avslutades med 1.5 mil på rullskidorna i solnedgången:) Börjar bli lite kyligare nu på kvällarna så suget att komma ut är ju inte riktigt lika stort som när det var lite varmare men vi måste ta till vara på livet och inte låta några grader kallare hindra oss från att njuta :) Kändes riktigt bra i armarna så känns som formen är riktigt bra :)

Men dagen bjöd även på en första sida i Annons nytt som är en lokal tidning på Tjörn. Stod i första hand om mitt Klassiker projekt och lite mer :) Men känns kul att få lite uppmärksamhet för projektet och hoppas det leder till mer pengar till Barncancerfonden och att fler blir sugna på att träna lite extra :)

Har även blivit lite mer träning sen sist gång :) Tog med Johannes på en MTB tur på TJörn och han gilla stigarna så kan starkt rekommendera att cykla ovanför lekanders på Tjörn :) riktigt bra stigar... Lite dans har det med blivit så nu sitter Dubbelbuggs programmet nästan så tre veckor kvar till första tävlingen för säsongen :) Härligt att de kör igång igen... Hur mycket ja än försöker förneka de ibland så har ja insett att ja alltid kommer vara en sucker för dans och att de kommer alltid att förgylla mitt liv :D

Så ut och hitta er egen grej som förgyller livet :D

RSS 2.0