Glädje!!!

Har nu kommit på att mitt liv går i perfekt riktning rakt fram dit jag vill :) vilken härlig känsla när allt bara flyter på!!!

Gjorde min andra dag på praktiken och hade grymt skoj:) kul när det finns att göra och man får prova på saker :) Var det inte lite injektioner så var det dropp sättning :) COOLT!!! Men hur kommer det sig att dom som har det bra och är friska ändå klagar ??

DEt finns dom med sjukdomar som dom vet inte går att bota men ändå finns det ett glatt humör som gör mig glad när det borde vara tvärt om!!! Har träffat alltför många som går och slösar bort dagen med att ha en negativ inställning och sur min :(

OM alla ändå kunde försöka vara så glada som möjligt och muntra upp varandra, tänk va mycket positivare det hade varit :) visst måste man får vara nere och lite arg med men inte HELA TIDEN!!!

HAr även hittat den perfekta övernattningsplatsen i Uddevalla ;) Bagaget i en svart volvo 855 ;) SKa man spara pengar till cykelsemester så måste man försöka :)

Blev även ett löp pass igår, barfota så klart upp till skalbanks museet i Uddevalla och tillbaks till sjukhuset :)
Degen bjöd på en fin cykeltur på haven utanför Alaska (motionscykel med Dealiest catch på TV och Nightwish på stereon :)

Så ut och sprid lite glädje nu :D


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ska du fortsätta springa barfota blir det dyra pengar på fotvård! Nu när du inte dejtar en fotvårdspecialist :-D hahahaha

2010-09-07 @ 18:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0