Dega eller inte ???

Det är riktigt tråkigt att vissa dagar när man så gärna vill skriva något inte har tillgång till någon dator och sen glömmer man av vad man vill skriva :( men men de två senaste dagarna har varit ganska så lugna i alla fall på jobbet... Löpningen till jobbet fortsätter men att det kan skilja på humör och tempo från dag till dag är helt otroligt... Idag på väg till jobbet kändes som det knappt gick framåt och igår på vägen hem mer eller mindre flög jag fram... :) Men det är tur att dom bra dagarna kommer oftare än dom dåliga...

Idag har varit en riktigt seg dag med bara 3 timmars nattsömn :( skit att jobba kväll och sen dag pass men det är väl bara att gilla läget :D som tur är gör löpningen en mycket piggare i alla fall :) vissa inte riktigt lika uppiggande patienter men alla dagar kan ju inte vara perfekt :)

Och så till dagens stora huvudämne ordet dega - det kom upp under ett samtal igår och tänkte inte så mycket på det just då men vilket hemskt ord det är efter lite reflektion under löppasset hem idag. SÅ har bestämt att fördjuda det ur mitt vokabulär ;) får endast dåliga vibbar av det - USCH... Det roliga med det hela var att efter jag sprungit hem så på väg till dansträningen åkte jag till MAX och drive - in.. Kändes som höjden av degighet, men som tur va var det träning inplanerad efteråt så kändes mer förlåtligt.... :) Haha detta var bara lite knepiga funderingar som man under dagen kan stötta på om man har sovit alldeles för lite och hjärnan går på högvarv ;)

Ha d gott och sluta dega och ut och knega :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0