Tillbaka blick...

Nu är det en hel veckan sedan Lag SM i BRR danserna drog igång uppe i Karlstad. Hade en fantastisk helg då jag och Annika var lag ledare för Bohusbuggarnas Ungdoms- och Junior lag. Båda lagen gjorde en grym insats och tog sig till final och där slutade som 4. Dansarna visade stor dansglädje och lag känsla under dagen och den avslutades med en go middag med trevligt sällskap.

Dagen efter, alltså på söndagen så var det dags för ännu mer dans. Då bjöds det på den sista deltävlingen i Allroundcupen och vanlig tävling i Dubbelbugg och Bugg och Bohusbuggarna tog under dagen 2 första placeringar och 3 andra placeringar. Så återigen en bra insats av alla i klubben.

Grattis alla Bohusbuggare...

Men de tidiga morgnarna och långa kvällarna satte ju sina spår och både jag och Annika drog på oss en förkylning efter helgen så början på den nya veckan blev lugn med lite skolarbete och föreläsningar. Men sen var det ju några timmar under tis kvällen som förgyllde hela veckan lång :)

Torsdagen var en  mycket lugn dag och avslutades sen med julavslutning med dansklubben ute i Stenshult och det är alltid lika roligt att umgås med dansarna från klubben. Förkylningen kändes som bortblåst när lekarna drog igång och man kände sig som ett barn igen :D
Så hoppas alla får en härlig Jul med massa roliga stunder :D

Fre kvällen bjöd på en tv spels kväll med Magnus. Måste ju säga att det var den roligare på länge. FIck bytt lag på NHL 11 till FLorida Panters och måste ju säga att dom var bra mycket bättre än New York Rangers..

Som nu ser så har det inte bjudits mycket träning i veckan men det var ju förkylningsfel. Planen var ju trots allt att köra lite skidor i dag men det är ju klart att snön ska REGNA bort just då jag vill åka skidor. Men hoppas det kommer lite mer inom kort :D

Planerna inför cykling till Sälen är i full gång :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0