Gårdagens cykelrunda :D

Söndagen bjöd på det valiga :) alltså en cykeltur... Men inte ensam för än gångs skull. David var sugen på en runda så till slut blev vi fyra st. Jag, David, Johannes och Johan.
Vi utgick ifrån Svanesund på Orust och fortsatte senare till Ljunskile och Uddevalla via Vassbo. Sedan efter ett härligt glass stopp så bar det hemåt igen fast över Rotviksbro och Henån.

Man märker ju verkligen vilken skillnad det är att cykla ensam jämfört med hur det är att vara några stycken. Men båda bjuder på fördelar och nackdelar :) Helt underbart att kunna gå bak och lägga sig på rulle och slippa motvinden för en stund. Tror ni som inte är inbitna cyklister kan lista ut vad det betyder att "ligga på rulle" ;)
Självklart den sociala biten är ju ett stort plus när man är några stycken :) även om ensam cykling kan leda till många intressanta konversationer med sig själv ;)  haha..

Tyvärr så knäckte David en eker i slutet av passet så passet slutade inte riktigt som planerat men det blev ändå en härlig tjurrusning uppför en av backarna :D

Kommer även några bilder från cyklingen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0