Cykel igen!!!

Kände suget efter att cykla idag igen :) så härligt när man kommer in i träningsflytet igen när det väl har varit borta under några dagar men det är bara att fortsätta att kämpa sig fram så kommer till så småningom tillbaks..
Blev en sväng ut till Säby ö sedan vidare ut mot Kyrkesund på små vägar :) Blev till slut 3 timmar MTB men tyvärr inte lika mycket lera denna gången men det är nog tvättmaskinen glad för :) Tvättade även cykeln imorse så skönt att inte skita ner den för mycket direkt!!!

Snart är det september och var dag som går så är det en dag närmare Lidingöloppet. Som ni redan vet så blir det cyklen upp igen. Kan jag hålla mig frisk hela september så ska inte cyklingen bli några problem, hoppas jag inte i alla fall :) Formen har inte känns så här bra på länge :) är det något som knäcks först så är det snarare psyket under 100 mil cykel på allt för kort tid ;)

Men måste ju få ordning på löpar formen med så imorgon blir det löpning eller rättare sagt jakt efter spännande platser på Tjörn :) Tittade på kartan förut och såg ett ställe som hette Olsby slott så det ska undersökas imorgon. Men blir nog lite mat med i ryggsäcken så för bli några timmars äventyr :)

So long!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0