Blöt löparrunda :D

Hade ju inga direkt kläder med mig när jag skulle in till Uddevalla och träna dans idag men var ändå så sugen på att springa lite. När man ändå hade en timme över så varför inte springa lite.
Barfota löpning i UA city blev alltså dagens pass och det var ju inte direkt torrt ute :D

Men de är ju en fråga alla kan ställa sig, varför anser så många att de är så jobbigt att springa eller träna över huvudtaget när det regnar. Alla dagar kan inte vara 22 grader och sol och perfekt träningsväder. Hur många ggr har man inte hört att "idag kan ja inte träna för de regnar ju ute"... Visst att kläderna blir lite blöta och kanske fryser lite i slutet av träningspasset men de är väl sånt som hör till. Kläderna torkar och kroppen blir varm när man kommer hem igen.

Människan försöker ju hela tiden sträva efter att göra de så lätt som möjligt för sig i de flesta situationer, alltså även när de kommer till träning. Men här måste vi försöka att dra oss ur soffan och ta sig ut i alla fall. Tänk de perioderna när de regnar i två veckor, ska regn förstöra två veckors träning!!! Absolut inte!!!
Nästa gång de regnar så gå ut och pröva, de kan faktiskt kännas ganska befriande och uppfriskande att vara ute i regnet. De flesta har väl som barn lekt ute i regnet och tyckt de var jätte roligt, så varför inte när vi blir äldre :D

Ut i regnet nu och njut...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0